Ro Ru

Regulile

Textul dat reprezintă un acord între SRL "Crafti-Retail" (în continuare - Vînzător) și Participant - persoana care acceptă condițiile acestui acord, și determină regulile de utilizare a programului de loialitate Jucărenia.

Noțiuni

Noțiunile utilizate în acordul expus mai jos au următoarele semnficații:

"Vînzător" - SRL "Crafti-Retail", organizatorul programului de loialitate Jucărenia.
"Participant" - Orice persoană fizică, care participă la programul de loialitate Jucărenia.
"Cashback" - Valută virtuală, utilizată pentru achitarea produselor în magazinul Jucărenia.
"Program de loialitate" - Mecanism de loializare a clienților, bazat pe oferirea de Cashback la efectuarea cumpărăturilor în magazinul Jucărenia.
"Cabinet personal" - o secțiune dedicată a site-ului jucarenia.md, destinată pentru activarea certificatelor, cu scopul obținerii de Cashback.

1.Noțiuni generale

1.1. La înregistrarea în programul de loialitate, Participantul exprimă acordul cu regulile prezente și acordă Vînzătorului dreptul de prelucrare a datelor personale conformitate cu legea "Cu privire la protecția datelor cu caracter personal № 133/2011".

1.2. La înregistrare participantul își asumă responsabilitatea pentru securizarea accesului la cabinetul personal și datele, care se conțin în el. La fel, participantul se obligă să:

  • să anunțe imediat Vînzătorul în cazul în care o persoană terță a obținut acces la cabinetul său personal;
  • să întrerupă sesiunea (logout) de fiecare dată, după ce finisează interacțiunea cu cabinetul său personal.

Vînzătorul nu poartă răspunderea pentru pierderea datelor cu caracter personal în urma nerespectării condițiilor susnumite.

1.3. Prin acceptarea condițiilor prezente de utilizare a Programului de loialitate, Participantul își exprimă acordul să primească de la Vînzătorul mesaje de notificare și cu caracter publicitar prin următoarele canale de comunicare: mesaje SMS, e-mail și aplicații mobile (Viber, Whatsapp, Telegram, Messenger). 

1.4. În conformitate cu legea "Cu privire la protecția datelor cu caracter personal № 133/2011", Vînzătorul se obligă să utilizeze datele personale a Participantului doar în scopuri comerciale proprii. Vînzătorul nu are dreptul de a divulga datele cu caracter personal a Participantului persoanelor terțe.

1.5. Vînzătorul își rezervă dreptul să modifice condițiile prezentului Acord de utilizare.